About

REVERIE Atelier este depre visare, despre momente care îti taie răsuflarea, despre farmecul căutarii rochiei perfecte, despre entuziasmul găsirii ei, despre tine visandu-te mireasă și stralucind datorită fericirii de pe chipul tău.

Este despre flori, la nivel de artă, create în întregime manual de către designerul nostru printr-o tehnică unică în România, studiată îndelung cu multă migală și pasiune.

Și nu în ultimul rand, REVERIE este despre eleganță prin naturalețe, feminitate, detalii prețioase , minuțioase, calitate prin materiale și cusături.

Rochiile create în atelierul nostru sunt realizate din cele mai fine materiale, mătase naturală, dantelă Chantilly Sophie Halette, broderii manuale cu pietre Swarovski , mărgeluțe, cristale și flori din mătase modelate și pictate manual.

Camelia Vlad, designerul și fondatorul Reverie Atelier, a studiat design vestimentar la School of Art and Style și își trăiește propriul vis, acela de a crea rochii de mireasă, într-un stil aparte. În ultimii doi ani a studiat o tehnică nouă în România, creând flori ca și artă. Deși în țara noastră aceste accesorii din flori de mătase realizate manual reprezintă ceva inedit și diferit, aceste flori couture înfrumuseteaza cele mai prețioase rochii ale marilor creatori de modă și sunt aproape nelipsite de pe celebrele pălarii purtate la evenimentele caselor regale.